آموزشاپلیکیشن ها

چجوری بفهمیم تو اینستاگرام بلاک شده ایم ؟

چه کسی مارو در اینستاگرام بلاک کرده

چجوری بفهمیم تو اینستاگرام بلاک شده ایم ؟ اگه شخصی شما رو بلاک کنه، اونموقع اینستاگرام به شما اطلاع نخواهد داد. اگه در این زمینه به شخصی مشکوک شدید، پس در ادامه میتونید بفهمید که آیا اون فرد شما رو بلاک کرده یا خیر ؟ با لرنچی همراه باشید.

شاید تبلیغات ابزار هایی رو هم دیده باشید که میگن، اون ابزار در صورت بلاک شدن از جانب شخصی، به شما اطلاع میده. اما تقریبا هیچ کدوم از این نرم افزار ها کارایی لازم رو ندارند و صرفا برنامه های اسکم هستند. معمولا ابزار های یاد شده، اطلاع رسانی های عادی رو به انجام میرسونند مثل کی درخواست فالو شما رو اکسپت کرده یا چه کسی شما رو فالو ویا لایک کرده. در ادامه به پاسخ پرسش چجوری بفهمیم تو اینستاگرام بلاک شده ایم ؟ میپردازیم.

چه کسی مارو در اینستاگرام بلاک کرده

بیایید با جست و جو کردن شروع کنیم. اپلیکیشن اینستاگرام رو بر روی گوشی اندروید و یا آیفون خودتون اجرا کنید. در ادامه باید آیکون Search رو لمس کرده تا به بخش Explore بروید.

در اینجا باید Search bar رو لمس کنید. حساب مورد نظر خودتون رو جست و‌ جو کنید. اگه نتونستید اون رو پیدا کنید، اونموقع به احتمال زیاد، توسط وی بلاک شدید.

راه قطعی جهت اطمینان از این موضوع اینه که به حساب شخص مورد نظر مراجعه کنید. طبیعتا از طریق جست و‌ جو در اپلیکیشن اینستاگرام نمیتونید این کار رو انجام بدید.

این کار رو از طریق کامنت های قدیمی و یا مکالمه های دایرکت، میتونید انجام بدید. اگه نام کاربری و یا آیکون حساب موردنظر رو مشاهده کردید، اونموقع باید اون رو لمس کنید. بدین ترتیب به پروفایل شخص موردنظر بدون سرچ، وارد میشید.

  • اگه عبارت This Account Is Private رو مشاهده کردید، پس این موضوع به این معنا هست که شخص مد نظر شما، حساب خودش رو به حالت خصوصی دراورده و شما رو هم از لیست دنبال کنندگان ( فالور ) خودش، حذف کرده. بنابراین جهت بازگشت به روال قبل، باید مجددا درخواست فالو بفرستید.
  • اما اگه عبارت No Posts Yet رو مشاهده کرده و بیوی پروفایل و یا اطلاعات دنبال‌کنندگان هم نشون داده نشد ویا تعداد صفر نشون داده شد، پس میشه گفت که بلاک شدید. شاید هم فقط بنری تحت عنوان User Not Found رو مشاهده کنید.

جهت اطمینان بیشتر، میتونید از طریق فضای وب، حساب موردنظر رو بررسی کنید. اگه آیدی اون رو به یاد داشته باشید، پس میتونید با قرار دادن اون در آدرس

www.instagram.com/(username)

این کار رو انجام بدید. اگه اینستاگرام به شما بگه که این صفحه وجود نداشته، نتیجه میگیریم یا اون شخص شما رو بلاک کرده و یا اینکه پروفایل خودش رو حذف یا دیلیت اکانت کرده است.

شاید یک عبارت کوچیک چندان هم کافی نباشه، اما در هر صورت اگه گام های بالا رو طی کرده و هنوز هم نمیتونید به پروفایل شخص موردنظر دسترسی پیدا کنید، اونموقع احتمالا از طرف وی، بلاک شدید.

همچنین میتونید از یکی از دوستان خودتون بخواید که به پروفایل شخص مورد نظر شما بره. اگه وی بتونه به پروفایل کاربر مورد نظر دسترسی پیدا کنه ( در هر دو حالت عمومی و خصوصی )، پس یقینا میشه گفت که شما بلاک شده‌اید.

برچسب ها
هاست وردپرس هاست وردپرس

سعید زارعین

سعید هستم 23 ساله، علاقه مند به برنامه نویسی تمامی زبان های موجود، [تعریف از خود نباشه] یک عدد تولید محتوا(ئر) خلاق :)))

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن