آموزشترفند

چگونه فالوورهای خود را در اینستاگرام مخفی کنیم؟

نحوه مخفی کردن فالوور ها در اینستاگرام

آیا فکر می کنید کسی ممکن است در اینستاگرام فالوورهای شما را بررسی کند و به دنبال پاسخی برای سوال چگونه فالوورهای خود را در اینستاگرام مخفی کنیم هستید؟ یا نمی‌خواهید کسی که شما را دنبال می‌کند لیست فالوور های شما را ببیند؟ در هر صورت، هیچ گزینه رسمی برای مخفی کردن فالوورهای اینستاگرام شما وجود ندارد، اما می توانید از چند راه حل برای جلوگیری از دیدن افرادی که شما را دنبال می کنند استفاده کنید.

در این مقاله از لرنچی نحوه مخفی کردن فالوور ها در اینستاگرام آمده است.

شاید این مقاله نیز برای شما کاربردی باشد : چگونه برنامه ها را در گوشی سامسونگ قفل کنیم

اکانت اینستاگرام خود را خصوصی کنید

یکی از راه‌هایی که می‌توانید لیست فالوورهای خود را از همه افراد به جز افرادی که شما را دنبال می‌کنند مخفی کنید، این است که حساب اینستاگرام خود را خصوصی کنید. وقتی این کار را انجام می‌دهید، هرکسی که شما را دنبال نمی‌کند، نمی‌تواند لیست فالوورهای شما را ببیند. (آنها هم نمی توانند پست های شما را ببینند.)

اگر شخصی جدید بخواهد حساب شما را دنبال کند، باید درخواست فالو او را تایید کنید. به این ترتیب، می‌توانید کنترل کاملی بر اینکه چه کسی می‌تواند و چه کسی نمی‌تواند لیست فالوورهای شما را ببیند، داشته باشید.

برای خصوصی کردن حساب خود، فقط باید گزینه ای را در منوی تنظیمات اینستاگرام تغییر دهید. برای انجام این کار، ابتدا اینستاگرام را روی گوشی خود راه اندازی کنید. در نوار پایین برنامه، روی نماد نمایه خود ضربه بزنید.

در صفحه نمایه خود، در گوشه سمت راست بالا، روی منوی همبرگر (سه خط افقی) ضربه بزنید و «Settings and Privacy» را انتخاب کنید.

Settings and Privacy در اینستاگرام

“Account Privacy” را انتخاب کنید.

Account Privacy اینستاگرام

گزینه «Private Account» را روشن کنید.

خصوصی کردن اکانت اینستاگرام

و تمام شد. اینستاگرام حساب شما را خصوصی کرده است و اکنون فقط فالوورهای شما می توانند لیست فالوورها و پست های شما را ببینند. لذت ببرید!

کاربر را در اکانت اینستاگرام خود بلاک کنید

اگر می خواهید از مشاهده لیست فالوورهای اینستاگرام شما توسط شخص خاصی جلوگیری کنید و در عین حال نمایه خود را عمومی نگه دارید، آن کاربر را در حساب خود مسدود کنید. انجام این کار اساسا باعث می شود که شما برای آن کاربر در پلتفرم اینستاگرام وجود نداشته باشید. کاربر مسدود شده نمی‌تواند به نمایه شما دسترسی داشته باشد و همچنین نمی‌تواند پست‌ها، ویدیوها، هایلایت ها، استوری ها و فهرست دنبال‌کنندگان شما را ببیند.

اما نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که از نظر فنی ممکن است کاربر متوجه شود که شما آنها را مسدود کرده اید. در حالی که اینستاگرام هنگام مسدود کردن شخصی هیچ هشداری ارسال نمی‌کند، کاربر مسدود شده می‌تواند از راه‌حل‌های مختلفی مانند تلاش برای دسترسی به نمایه شما از حساب دیگری استفاده کند تا بفهمد مسدود شده است. همچنین شایان ذکر است که این روش جهانی نیست (شما باید آن را بر اساس کاربر به کاربر اعمال کنید) و اگر می خواهید آن را به طور همزمان در بسیاری از حساب ها اعمال کنید، زمان زیادی نیاز دارد.

اگر می‌خواهید این گزینه را ادامه دهید، ابتدا اینستاگرام را روی گوشی خود راه‌اندازی کنید. در برنامه، به نمایه کاربری که می‌خواهید مسدود کنید، دسترسی پیدا کنید.

در صفحه نمایه، در گوشه بالا سمت راست، روی سه نقطه ضربه بزنید.

منو همبرگری اینستاگرام

در منوی باز شده، “Block” را انتخاب کنید.

Block کردن در اینستاگرام

“Block” را در اعلان انتخاب کنید.

بلاک کردن پیج

اینستاگرام کاربر مشخص شده شما را مسدود کرده است و آنها نمی توانند به لیست فالوورهای شما دسترسی داشته باشند (آنها نمی توانند نمایه شما را مشاهده کنند).

بعداً، اگر تصمیم گرفتید که می خواهید آن کاربر لیست فالوورها و نمایه شما را ببیند، آن کاربر را در حساب اینستاگرام خود رفع انسداد کنید.

شاید این مقاله نیز برای شما کاربردی باشد : 10 ویژگی مخفی دوربین گوشی سامسونگ که باید از آنها استفاده کنید

یکی دیگر از مجموعه آموزش های ترفند به اتمام رسید. آیا در رابطه با این مقاله در مورد چگونه فالوورهای خود را در اینستاگرام مخفی کنیم؟ سوالی دارید؟ اگر بله، لطفاً در بخش نظرات مقاله به ما اطلاع دهید. تیم متخصص ما به شما کمک می کند تا سوالات خود را بلافاصله حل کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

هاست وردپرس هاست وردپرس

سعید زارعین

سعید هستم 27 ساله، یک عدد تولید محتوا(ئر) خلاق :)))

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا