در عصر جدید و با پیشرفت دنیای بازی سازی، شاهد حضور پررنگ تر بازی ها در بین هواداران تکنولوژی هستیم. این امر باعث میشود که تعداد گیمیر ها بیشتر شده و تلاش برای حرفه ای بازی کردن میان آنها بیشتر شود. برای اینکه شما بتوانید یک گیمیر حرفه ای بشوید باید از تجهیزات گیمینگ استفاده کنید، یکی از اصلی ترین این تجهیزات کیبورد های گیمینگ میباشد؛ به همین دلیل ما در این مقاله سعی داریم بهترین کیبورد های گیمینگ را به همراه نحوه کار آنها برایتان معرفی کنیم.
یک کیبورد گیمینگ میتواند سرعت عمل شما را در حین بازی افزایش داده و باعث شود تجربه بهتری از بازی داشته باشید.
همچنین شما میتوانید بهترین موس های گیمینگ و بررسی دقیق آنها را در مقاله قبلی ما مطالعه کنید.
عاشقان بازی یا همان گیمر ها از جمله کاربرانی هستند که دنیای محصولات تکنولوژی را به تصرف خود در آورده اند. کیبورد ها یا صفحه کلید های مکانیکال در تلاش هستند تا نظر جامعه گیمر هارا به خود جلب کنند و در این بین به تایپیست ها و برنامه نویس ها نیز اهمیت میدهند، به همین دلیل حضور فعال شرکت های سازنده محصولات گیمینگ در این عرصه جای تعجتی ندارد.
دلایل انتخاب کیبورد گیمینگ
دانستن اینکه کیبورد های گیمینگ بجز نورپردازی و ظاهر زیبا کارایی دیگری دارند نیز خالی از لطف نیست، کیبورد های گیمینگ از بهترین متد های روز دنیا و با استفاده از استاندارد های جهانی ساخته میشوند تا بتوانند بهترین کارایی را موقع بازی بما بدهند. از ویژگی های یک کیبورد گیمینگ میتوان به سوییچ های حرفه ای مکانیکال، زمان پاسخگویی بسیار کم، پروفایل بازی های گوناگون و … اشاره کرد. حائز اهمیت است بدانید این امکانات تنها در بهترین کیبورد های گیمینگ وجود دارد و شما نمیتوانید انتظار داشته باشید آنها را در یک کیبورد گیمینگ پایین قیمت پیدا کنید.
تفاوت کیبورد های گیمینگ مکانیکال و کیبورد های معمولی
کیبورد های مکانیکی یا مکانیکال برای دسته های از کیبورد های خاص استفاده میشود که ساختار متفاوتی نصبت به کیبورد های معمولی یا ممبرین دارند. کیبورد های معمولی یا غشایی عمر بسیار کم و صدای کمتری دارند و به خاطر سادگی در نحوه تولید آنها قیمت تولید کمتری نیز دارند. همانطور که از اسم آنها پیداست این کیبورد ها از نیروی مکانیکی برای فشار دادن کلید ها استفاده میکنند، بر خلاف کیبورد های ساده که همه ی آنها در روی صفحه ی یکسان قرار دارند کیبورد های مکانیکال دکمه ها جداگانه کار میکنند و برای استفاده از کلید ها نیاز نیست بصورت کامل فشار داد و فشردن هر کلید به اندازه 2 میلی متر کافی میباشد.
انواع کیبورد های گیمینگ مکانیکال
از تفاوتهایی مانند نوع اتصال “بی سیم و با سیم” و اندازه بگذریم، به طور خلاصه میتوانیم بگوییم تفاوت کیبورد های مکانیکال به سوئیچ آنها وابسته میباشد؛ یعنی فنرهای زیر هر کلید و فیدبک «بازخورد» که شامل به حس کلیک کردن و صدای آنها میشود.
سازندگان این کیبورد ها چهار رنگ برای تفاوت آنها تعیین کرده که به ترتیب چهار رنگ اصلی یعنی مشکی، قهوه ای، قرمز و آبی میباشد که کلید های آبی و گاها هم سبز برای نشان دادن استحکام بیشتر، کلید های مشکی و قرمز هم برای نشان دادن بی صدا بودن کلیدها میباشد اما رنگ قهوه ای شامل کلید هایی میباشد که صدا و حساسیت کمتری دارند.
اندازه کیبورد اهمیت دارد!
کیبورد های گیمینگ دارای اندازه های مختلفی میباشد که شما باید نسبت به نیاز خود اقدام به اتخاب و خرید بین آنها بپردازید. کیبورد های معمولی دارای تمامی کلیدها میباشد و در برخی از نسخه های این کیبورد ها برای ایجاد سایز کمتر برخی از کلید های غیر ضروری را حذف کرده اند. در ادامه با انواع سایز های کیبورد گیمینگ آشنا میشویم.
کیبورد های گیمینگ فول سایز
این کیبورد ها همانطور که از اسمشان پیداست دارای تمامی کلید های جهت یابی و کلید های عدد و گاها هم دارای کلید های توقف و پخش آهنگ میباشند.
کیبورد های گیمینگ 96
این کیبورد های گیمینگ تقریبا دارای تمام دکمه های کیبورد فول سایز میباشند ولی بعضی از دکمه های غیر ضروری حذف شده است، همچنین در این کیبورد ها فضای بین کیبورد ها کمتر شده است برای مثال میتوان گفت در بین کلید های جهت یابی و کلید های کناری فاصله ای وجود ندارد.
کیبورد های گیمینگ 80 درصد (TLK)
این عبارت از جمله ی ten less keys به معنی 10 کلید کمتر میباشد که میتوانید بفهمید که یعنی کلید های عدد از آن حذف شده است چون افرادی که به بازی علاقه دارند به این دکمه ها علاقه ای ندارند؛ در این نوع از کیبورد ها شما به تمامی کلید ها دسترسی دارید ولی دیگر کلید های عدد وجود ندارند.
کیبورد های گیمینگ 75 درصد
این کیبورد ها همان کیبورد های TLK میباشند ولی با این تفاوت که در آنها فاصله دکمه ها کمتر شده که باعث میشود اندازه کلی محصول نهایی کاهش یابد. یعنی در این کیبورد ها شما به تمامی کلید های اصلی دسترسی خواهید داشت.
کیبوردهای گیمینگ 65 و 60 درصد
در این کیبورد های 65 درصد فاصله بین دکمه ها از بین رفته و حتی درکیبورد های 60 درصد کلید های جهت یابی نیز حذف شده تا بتوانید یک کیبورد بسیار کوچک اما کاربردی برایتان فراهم آورد.
در بازار امروز انواع کیبورد های گیمینگ وجود دارد که قیمت های گوناگونی دارند و امکانات اضافی در قبیل این اضافه قیمت ها به آنها اضافه شده ولی شاید برای برخی از افراد این امکانات اضافی نیاز نباشد و فقط کیفیت کیبورد اهمیت داشته باشد برای همین در ادامه به معرفی کیبورد های گیمینگ بر اساس قیمت از کمترین تا بیشترین رنج قیمتی که میتوانید خرید کنید میپردازیم.
بهترین کیبورد های گیمینگ تا 1 میلیون تومان
کیبورد گیمینگ پرودو PDX211
این کیبورد گیمینگ از کیبورد های فول سایز میباشد که 104 کلید را دارا میباشد و برای گیمیر هایی که به دنبال کیبوردی با قیمتی مناسب هستند مناسب میباشد، این کیبورد از اتصال سیمی 0.2 USB استفاده میکند و با اکثر سیستم های موجود در بازار سازگاری دارد.
کلید های این کیبورد به ظور متوسط تا 50 میلیون ضربه را پشتیبانی میکند و همزمان میتواند 26 کلید را باهم فشار دهید. این کیبورد از نورپردازی RGB استفاده میکند، وزن این کیبورد حدود 1 کیلوگرم میباشد.
بهترین کیبوردهای گیمینگ تا 2 میلیون تومان
کیبورد گیمینگ تی دگر Kiva T-TGK322
این کیبورد گیمینگ با کلید های مکانیکی و طراحی حرفه ای که دارد از اتصال سیمی پشتیبانی میکند، این کیبورد برای گیمیر های حرفه ای گزینه ای مناسب میباشد. این کیبورد از کلید های مکانیکی با دقت خیلی بالا استفاده میکند که باعث میشود که واکنش سریعی را برای عملکرد بهتر کاربر ارائه دهد، این کیبورد از سوئیچ های آبی با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky باعث میشود که صدای بلندتری نسبت به کلید های قرمز و مشکی داشته باشد.
کیبورد گیمینگ دیپ کول KB500
این کیبورد از سوئیچ های قرمز رنگ استفاده میکند که برای عملکردی سریع و در عین حال بیصدا بسیار عالی میباشد، این کیبورد از کیبورد های 96 درصد میباشد و کلید های این کیبورد نیروی فشردن 45 گرم را برای گیمر هایی که نیازمند دقت و سرعت عمل زیادی هستند فراهم میکند. این کیبورد از نورپردازی RGB استفاده میکند که قابلیت شخصی سازی دارد، این کیبورد طراحی باریک و در عین حال مقاومی دارد و پایه های قابل تنظیم دارد.
بهترین کیبوردهای گیمینگ تا 3 میلیون تومان
تی دگر Destroyer T-TGK305
کیبورد گیمینگ لاجیتک K835
کیبورد گیمینگ ردراگون Static X K535P
بهترین کیبوردهای گیمینگ تا 5 میلیون تومان
کیبورد گیمینگ لاجیتک K845
این کیبورد فول سایز میباشد و در دو نسخه نوع کلید قرمز و آبی ساخته شده است، نسخه قرمز برای افرادی که تایپیست هستند یا بازی های اکشن بازی میکنند مناسب میباشد ولی نسخه آبی برای کسانی که علاقه دارند هنگام فشردن کلید ها احساس کلیک کردن را داشته باشند و صدای زیادی را بشنوند مناسب میباشد. این کیبورد از نوع اتصال سیمی استفاده میکند و بدنه این کیبورد از آلومینیوم ساخته شده است. هر کلید این کیبورد در مقابل 50 میلیون ضربه مقاومت میکند و مقاومت قابل توجهی در مواقع تایپ سریع دارد. این کیبورد از نور پس زمینه ای استفاده میکند که قابلیت تغییر در 5 حالت را دارد.
بهترین کیبوردهای گیمینگ تا 7 میلیون تومان
کیبورد گیمینگ ریزر BlackWidow V3 Tenkeyless
این کیبورد از دسته کیبورد های 80 درصد میباشد و در دو نوع کلید های سبز و زرد استفاده میکند که نسبت به انتخاب کاربر کلید های سبز دارای فیدبک لمسی بالا و صدای زیادی میباشد، در مقابل کلید سبز صدای کمتر و عملکردی نرم تر دارد که برای کسایی که به دنبال تایپ سریع و بی صدا هستند مناسب هستند. بدنه این کیبورد از آلومینیوم ساخته شده و کلید ها از جنس نوعی پلاستیک مقاوم به نام ABS میباشد که باعث میشود در هنگام استفاده طولانی مدت حروف محو نشوند و در مقابل سایش مقاومت بالایی داشته باشند. این کیبورد از نورپردازی قابل تنظیم استفاده میکند که به کاربر این امکان را میدهد که با استفاده از برنامه اختصاصی که دارد این نورپردازی را به دلخواه شخصی سازی کنند.
بهترین کیبوردهای گیمینگ تا 10 میلیون تومان
کیبورد گیمینگ ایسوس ROG Strix Scope NX
این کیبورد به طور اختصاصی برای گیمر های حرفه ای و بازی کن های بازی ها اول شخص طراحی شده است. ن کیبورد از سوییچهای مکانیکی اختصاصی ROG NX استفاده میکند که در انواع قرمز، آبی و قهوهای موجود است. سوییچهای قرمز برای تجربهی خطی و بیصدا، سوییچهای آبی برای فیدبک لمسی با صدای کلیکی و سوییچهای قهوهای برای فیدبک لمسی نرم و کمصدا مناسب هستند. از نکات قابل توجه کیبورد ایسوس، کلید Ctrl عریض و بزرگتر نسبت به اندازهی استاندارد است که بهطور خاص برای بازیهای FPS طراحی شده، زیرا این کلید در بسیاری از بازیها برای عملکردهای حیاتی مانند دویدن و خم شدن استفاده میشود.
این کیبورد از نورپردازی RGB استفاده میکند که قابلیت شخصی سازی بالایی دارد، یدنه این کیبورد از آلومینیوم میباشد که مقاومت بالایی دارد و طراحی شیک مدرنی را دارد.
نتیجه گیری پایانی
ما در این مقاله سعی کردیم تمامی زوایای انتخاب یک کیبورد گیمینگ را بررسی کنیم و کیبورد هایی با قیمت مناسب را برای شما پیدا کنیم ولی لازم به ذکر میباشد این قیمت ها متغیر میباشد و ممکن است نسبت به بازار روز تغییر کند. برای انتخاب یک کیبورد گیمینگ دقت لازم را باید داشته باشید و بسته به نیاز خود اقدام به خرید بکنید، اگر دلیل انتخاب شما فقط نورپردازی این نوع از کیبورد ها میباشد پیشنهاد میکنیم از کیبورد هایی با طراحی گیمینگ استفاده کنید اما اگر یک گیمر حرفه ای هستید و به دنبال تجربه ی بازی راحت هستید نسبت به بودجه خود از میان کیبورد های موجود در بازار اقدام به خرید کنید.